Élesztők
iYeast Lemore 0,5 kg
Kiválasztva a közepesen és intenzíven tanninos, gyümölcsös vörösborokhoz.
Az effektív fajtajellegű aromakifejezés hozzájárul a vörös gyümölcsök finom aromás jegyeinek kiemeléséhez, különösen a szeder, az áfonya, a ribizli és a babér- és kakukkfű illatjegyeihez. A nagy gliceroltermelő képesség lehetővé teszi kivételes kerekességű, lágy és szerkezetű borok előállítását. Az iYeast® Lemore kifejezetten Merlot, Kékfrankos, Zweigelt és Syrah borok előállítására alkalmas.
iYeast Passion Fruit 0,5 kg
Az élesztő főként a Sauvignon blanc illatáért felelős molekulák kiemelésére lett kiválasztva.
Kifejezetten a tiol típusú (4MMP) fajtajellegű illatok észlelésére és kiemelésére lett kifejlesztve, kiváló fermentációs észterek előállításával. Fokozza a trópusi illatokat, a legoptimálisabb hőmérséklet ezen jegyek kiemelésére a 18 Celsius-fok.
iYeast Pepper 0,5 kg
Különösen ajánlott a Sauvignon blanc fajtajellegű aromák kiemelésére, melyek emlékeztetnek a paradicsomlevélre, a borsra és a spárgára. Kiváló eredményeket értünk el magas minőségű borok előállításában: Gewurztraminer, Riesling, Viognier és Muller Turgau. Érdekes eredményeket értünk el a Chardonnay szőlő erjesztésében, modern és technológiai profilú borok készítése során. Ideális a "new style" pezsgők előállításában. Az iYeast® Pepper garantálja a biztonságos erjedést alacsony hőmérsékleten is (10°C). Ideális választás az új-zélandi Sauvignon blanc stílushoz.