Oxidáció ellen

Az antioxidánsok alkalmazása a bor- és mustkészítés során alapvető fontosságú a termék minőségének és stabilitásának biztosításához. A kén-dioxid a legelterjedtebb eszköz, de az aszkorbinsav, a tanninok és a glutation is jelentős szerepet játszanak a bor védelmében.  A megfelelő antioxidáns stratégia kiválasztása kulcsfontosságú a kívánt borstílus eléréséhez és az eltarthatóság biztosításához.
Rendezés:

PUNCHY 0,5 kg

13.694 Ft
Inaktivált élesztő, növeli a fehér és rozé borok, valamint a pálinka „egzotikus gyümölcs” karakterét.
Kívánságlistára teszem

PUNCHY 2,5 kg

53.253 Ft
Inaktivált élesztő, növeli a fehér és rozé borok, valamint a pálinka „egzotikus gyümölcs” karakterét.
Kívánságlistára teszem

T-Berry 0.1 kg

4.590 Ft

Cseresznyefából kinyert tanninok vörös és rozé mustok erjesztéséhez a piros bogyós gyümölcsös ízekért, erős színstabilizáló hatással.

Kívánságlistára teszem

T-Berry 0.5 kg

8.675 Ft

Cseresznyefából kinyert tanninok vörös és rozé mustok erjesztéséhez a piros bogyós gyümölcsös ízekért, erős színstabilizáló hatással.

Kívánságlistára teszem

T-Citrus 0.1 kg

2.747 Ft
Citrusfából kinyert kondenzált tannin és gallusz tanninok keveréke fehér és rozé mustokhoz a gyümölcs aromák növelésére és antioxidáns védelemre.
Kívánságlistára teszem

T-Citrus 0.5 kg

8.714 Ft
Citrusfából kinyert kondenzált tannin és gallusz tanninok keveréke fehér és rozé mustokhoz a gyümölcs aromák növelésére és antioxidáns védelemre.
Kívánságlistára teszem

T-Grape 0,02 kg

1.873 Ft
Szőlőtannin a frissességért, kiegyensúlyozott ízérzetért.
Kívánságlistára teszem

T-Grape 0,5 kg

39.485 Ft
Szőlőtannin a frissességért, kiegyensúlyozott ízérzetért.
Kívánságlistára teszem