Oxidáció ellen
Az antioxidánsok alkalmazása a bor- és mustkészítés során alapvető fontosságú a termék minőségének és stabilitásának biztosításához. A kén-dioxid a legelterjedtebb eszköz, de az aszkorbinsav, a tanninok és a glutation is jelentős szerepet játszanak a bor védelmében. A megfelelő antioxidáns stratégia kiválasztása kulcsfontosságú a kívánt borstílus eléréséhez és az eltarthatóság biztosításához.
PUNCHY 0,5 kg
13.694 Ft
Inaktivált élesztő, növeli a fehér és rozé borok, valamint a pálinka „egzotikus gyümölcs” karakterét.
PUNCHY 2,5 kg
53.253 Ft
Inaktivált élesztő, növeli a fehér és rozé borok, valamint a pálinka „egzotikus gyümölcs” karakterét.
T-Berry 0.1 kg
4.590 Ft
Cseresznyefából kinyert tanninok vörös és rozé mustok erjesztéséhez a piros bogyós gyümölcsös ízekért, erős színstabilizáló hatással.
T-Berry 0.5 kg
8.675 Ft
Cseresznyefából kinyert tanninok vörös és rozé mustok erjesztéséhez a piros bogyós gyümölcsös ízekért, erős színstabilizáló hatással.
T-Citrus 0.1 kg
2.747 Ft
Citrusfából kinyert kondenzált tannin és gallusz tanninok keveréke fehér és rozé mustokhoz a gyümölcs aromák növelésére és antioxidáns védelemre.
T-Citrus 0.5 kg
8.714 Ft
Citrusfából kinyert kondenzált tannin és gallusz tanninok keveréke fehér és rozé mustokhoz a gyümölcs aromák növelésére és antioxidáns védelemre.