Lafood
iYeast Lemore 0,5 kg
Kiválasztva a közepesen és intenzíven tanninos, gyümölcsös vörösborokhoz.
Az effektív fajtajellegű aromakifejezés hozzájárul a vörös gyümölcsök finom aromás jegyeinek kiemeléséhez, különösen a szeder, az áfonya, a ribizli és a babér- és kakukkfű illatjegyeihez. A nagy gliceroltermelő képesség lehetővé teszi kivételes kerekességű, lágy és szerkezetű borok előállítását. Az iYeast® Lemore kifejezetten Merlot, Kékfrankos, Zweigelt és Syrah borok előállítására alkalmas.
iYeast Tropical White 0,5 kg
Kiváló aromatermelés jellemzi, magas acetát észterek kialakulásával, melyek trópusi jegyek felé hajlanak, például ananász, papaya, licsi és lime illatok. Kiváló eredményeket értünk el Chardonnay, Pinot gris, Sauvignon, borokban, valamint Prosecco refermentációjában. Nagyon erőteljes élesztő (T 10-15°C tartomány).
iYeast Pepper 0,5 kg
Különösen ajánlott a Sauvignon blanc fajtajellegű aromák kiemelésére, melyek emlékeztetnek a paradicsomlevélre, a borsra és a spárgára. Kiváló eredményeket értünk el magas minőségű borok előállításában: Gewurztraminer, Riesling, Viognier és Muller Turgau. Érdekes eredményeket értünk el a Chardonnay szőlő erjesztésében, modern és technológiai profilú borok készítése során. Ideális a "new style" pezsgők előállításában. Az iYeast® Pepper garantálja a biztonságos erjedést alacsony hőmérsékleten is (10°C). Ideális választás az új-zélandi Sauvignon blanc stílushoz.